maanantai 9. tammikuuta 2023

UUTISKATSAUS MAAILMALTA #090123


 

12 kommenttia:

 1. Huomenta Klasu. Hyvää alkavaa viikkoa. 1975 ETYK-sopimuksen aikaan Stadissa siivottiin spurgut pois kaduilta ja oli niin siistiä.

  VastaaPoista
 2. Pöytäkoneessa ei toimi. On vain musta ruutu. Puhelimessa toimii, mutta siinäpä on hyvin pieni kuva ja kaikki on sellaista pipertämistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koneesi varmaankin vaatisi päivityksiä jos ei toimi ? Minulla toimii PC mutta ihan uudesta televisiosta en näe. Hah tekniikka on mielenkiintoista...

   Poista
 3. Miksi edelleen tuo huono videoalusta joka ei toimi puhelimen opera selaimella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on minulle kätevin. Nopein ja hyvä kuvanlaatu. Ja ei mainoksia. Kokeile ladata kännykkään jokin muukin selain ?

   Poista
  2. Tämä toimii huonosti. Bitchute oli muistaakseni paras kaikista kokeilluista, jos jätetään Juutuupi pois vertailusta. Ehkä Vimeo parempi, mutta siinä näkyy olevan vain yksi kuukausi maksuton ja sitten tulee iso lasku.

   Poista
  3. Niin, tämä ei toimi pöytäkoneessa, eikä ole kaksinen puhelimessakaan.

   Poista
  4. Käytä sitten alustaa mikä sinulle on paras, koitan sopeutua tilanteeseen .

   Poista
 4. Nyt sitten kun olin jo unohtanut miksi ja mitä meinasin kommentoida Videoo ei saa samaanaikaan päälle ja tulee sieltä viduardin sivulta.

  VastaaPoista
 5. Tuo "blue hydrogen" tarkoittaa vetyä, joka valmistetaan maakaasusta.

  VastaaPoista
 6. Juu... tässä on pikkasen tottumista. Mutta jos pidät kahta selainikkunaa auki samaan aikaan niin sitten onnistuisi kätevästi katselu ja kommentointi ?

  VastaaPoista
 7. Saattaisivat venäläiset lynkata Putinin, jos lahjoittelisi kiinalaisille osan Siperiaa. Venäjä on kyllä sallinut monille kiinalaisille yrityksille mahdollisuuden toimia Siperiassa ja käyttää kiinalaisia työntekijöitä.

  VastaaPoista