torstai 12. tammikuuta 2023

UUTISKATSAUS MAAILMALTA #120123 (Odysee)


 

7 kommenttia:

 1. Kiitos taas klasu, hieman vaikutta siltä että maailma valmistautuu suursotaan, Kiinan uhittelut ovat vaarallisia. Mulla on yksi mietelause ihan oma ja vuosien takaa : Anteeksiantamuksen rima on ylittetävä rakkauden seipäällä. Nim. Juhani J. Hartikka.

  VastaaPoista
 2. Kolme piikkiä olen saanut. Kuukausi sitten sairastin koronan tosi lievänä. No minua ei kyllä kukaan seuraa, paitsi Avast koko ajan huomauttaa että suoja on puutteellinen ja minua seurataan. Haluasi lisää euroja. Taitaa olla paljon tärkeämpiä ja mielenkiitoisempia seurattavia kuin meikäläinen.

  VastaaPoista
 3. Venäjän päivät merkittävänä avaruusmaana alkaa olla ohi. Jos venäjä muuttaa politiikkaansa aivan toisenlaiseksi ja keskittyy kansakunnan osaamisen ja vaurauden kehittämiseen imperialistisen illuusion sijaan, se voisi tietysti nousta takaisin avaruusasioissakin, mutta näillä näkymin se ei sitä tee.

  VastaaPoista
 4. Huvittaa, kun pyydät katsomaan jotain kuvia tai videoita Odyseessä. Toimii vain puhelimessa, joten eipä kovasti näy. Odysee on tehty puhelimelle ihan heidän oman infonsa mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla näkyy hienosti TVssä, Läppärillä, Puhelimisessa, PCllä ja se on harmi jos sinulla vaikeuksia.

   Poista
  2. Sinulla on sitten aika iso puhelin. Minulla on vain 7 tuumainen. Melkoista näpertelyä ja videon siirtäminen johonkin kohtaan on hankalaa. Vertaan PC:n näyttöön ja sen käyttämisen helppouteen.

   Poista
  3. Jotkut tekevät yleisölle asioita sillä ajatuksella, että pitää toimia kaikilla, eikä riitä, että itsellä toimii. Sillä tavalla tavoittaa enemmän ihmisiä. Harva siitä mitään sanoo, jättävät vaan katsomatta, jos on hankalaa.

   Poista