tiistai 3. tammikuuta 2023

UUTISKATSAUS MAAILMALTA #030123


Daily Motion videoalustaa olen tässä testaillut. Hyvä tekniikka, nopea ja hyvälaatuinen kuva. Mutta ei saa mainoksia pois. Joten siirryn seuraavaan testiin huomenna. Ihme juttu ettei saa mainoksia pois edes maksamalla vaikkapa jonkun korvauksen heille.

5 kommenttia:

 1. Huomenta Klasu. Kyllä ällöttää nuo Demarit. Täysin rikollista roskasakkia, mutta niin ovat myös kaikki suomalaismediat, jotka heitä uutisoivat ja ihannoivat. No toinen ällökki on tää hvetin Antti Tuisku, joka ihan avoimesti videollaan ihannoi Pedoja ja kyselee, haluatko pitsaa, mikä tietysti liittyy Pizzagateen. Stanan Lappalainen Homo.

  VastaaPoista
 2. Kyllä noi sateet on Trumpin vika, mutta mikähän siinä on, että kun Demariosavaltioille ja Demareilla käy huonosti, niin ei yhtään sureta. Sekin on Trumpin vika :)

  VastaaPoista
 3. FFP2 ja FFP3 maskit eivät ole yleisesti sairaalakäytössä, ja niitä saa ostettua lähes mistä tahansa kaupoista. Sairaaloissa käytetään yleisesti kirurgista maskia, joka suojaa pääasiassa roiskeilta. Maskeissa on aina se ongelma, että ne vuotavat reunoilta, eivätkä ole tiiviitä. Lisäksi pitkäaikaisessa käytössä ongelma on se, että kun ihminen ei altistu vaarattomille viruksille, ja muille pöpöille, niin luonnollinen immunitetti alkaa kärsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos valaisevasta infosta. Eli, voidaan sanoa että tohtorin ohje ei nyt ollutkaan ihan niin hyvä kuin se kuulosti.

   Poista
 4. Tänään kolmas tammikuuta en saa uutiskatsausta tulemaan seinälläni? Suomesta Hämeenlinnasta tulee kysymys/ihmettely.

  VastaaPoista