keskiviikko 4. tammikuuta 2023

UUTISKATSAUS MAAILMALTA #040123

 


Tänään kokeillaan Vidyard nimistä videoalustaa. Oli hidas lataus, taisi oll akaikista alustoista hitaimmat yhteydet ?  Mutta katsotaan nyt sitten miten toimii noin muuten.

9 kommenttia:

 1. Huomenta Klasu. Tuli mieleen Stargate elokuva. Jospa sieltä tunnelista löytyis sellainen :)

  VastaaPoista
 2. Tämä on niin uskomattoman hauska juttu, pakko kirjoittaa tänne lainaten Alibi-lehteä vapaasti :lol:

  "Pelkistäen Äänekosken poliisilaitoksella tapahtui seuraavaa: Poliisi söi pullia, tuli humalaan ja ajeli tokkurassa miten sattui, kunnes törmäsi Suolahden poliislaitoksen autotallin oveen.
  Että tuli pullista humalaan?
  Eräs Sukevan keskusvankilassa istuva vankeusvanki oli haastettu käräjille, minkä vuoksi hänet oli tuotu Äänekosken poliisiputkaan odottamaan jutun käsittelyä. Mies pyysi tyttöystäväänsä tulemaan tapaamaan poliisilaitokselle. Mukaan piti ottaman kahvia ja vähän pullaa. Leivontaohjeet oli annettu tarkasti etukäteen.
  Sukevan mies odotti kahvia ja pullaa turhaan, sillä Äänekosken poliisilaitoksella ollut komisario kielsi jyrkästi kaikkien elintarvikkeiden viemisen vangille. Asiasta nousi melkoinen rähäkkä, jolloin pullat joutuivat lopulta roskakoriin.
  Paikall oli kuitenkin sellaisen kotikasvatuksen saanut virkamies, jonka mielestä leipäviljaa ei pitänyt tuhlata mokomalla tavalla.
  Pullapussi jäi pöydälle ja pieni välikohtaus unohtui iltapäivän kuluessa. Kun tuli kahviaika, pullat olivat kuin tarjottimella. Parempi ne oli syödä kuin heittää roskien mukana kaatopaikalle." :lol:

  "Kaksi konstaapelia hakeutui terveyskeskukseen huomattuaan, ettei kaikki ole kohdallaan (pullan syömisen jälkeen). Kolmas pullia syönyt sen sijaan päätti lähteä poliisin autolla Suolahteen. Matkaa oli kymmenisen kilometriä, minkä aikana ylikonstaapelin olotila syveni ja ajosta ei ollut tulla mitään.
  Auto pääsi perille, mutta Suolahden poliisiasemalla se jysähti takapihalla autotallin ovea päin.
  Ulos astui hoiperteleva ja omituisen oloinen ylikonstaapeli, joka työkavereiden toimesta ohjattiin terveyskeskukseen.
  Aavistukset vaivojen alkuperästä kävivät nopeasti oikeiksi ja surkuhupainen soppa oli valmis."

  VastaaPoista
 3. On tuo klaus schwab idiootti sekopää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se haluaa päättää mitä sinä tarvitset ja sallia sinulle vain sen mitä hän katsoo sinun tarvitsevan. Luultavasti, jos et ole nöyrä, et tarvitse hänen mielestään mitään.

   Poista
  2. Suostutko sinä idiootti hullun klaus schwab edessä nöyryyteen? En ole koskaan ollut nöyrä, enkä tule koskaan nöyristelemään paskojen edessä.

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Ei toimi pöytäkoneessa. Puhelimessa kyllä. On vaan puhelin sellaista näpertelyä pikkiriikisen näytön kanssa.

  VastaaPoista
 6. Venäjä antaa kohta määräyksen, että sotilaiden pitää huutaa "laukaus", "sarja", eikä tuhlata ammuksia.

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista