tiistai 20. joulukuuta 2022

AAMUKATSAUS MAAILMALTA #201222 (DailyMotionissa)

 

13 kommenttia:

 1. Vaeltajan kommentti. Olen kolme piikkiä ottanut ja juuri sairastin erittäin lievänä koronan. Ei ole koskaan ollut niin lievää kesäflunssaa. Seurakuntani jäsen kuoli viikko sitten koronaa, 67-vuotias mies. Ei ollut ottanut yhtään piikkiä. Poti koronaan noin viikon kotona, kunnes hengitysvaikeudet alkoivat ja kiidättivät sairaalaan ja pian hengityskoneeseen. Pian lakkasivat munuaiset toimimasta ja kylmiöön. Iäkkäämpi siskonsa sairastui mutta rokotettuna tauti oli lievä. Murheellisena totesi että olisiko veli vielä elossa jos olisi ottanut piikit. Minun ystävä 83-vuotias on monisairas ja saanut viisi piikkiä ja elossa on. Me emme tiedä miksi korona iskee toiseen rajulla otteella kun toinen selviää niin kuin meikälöäinen. Uskon että osaltaan vaikuttaa ne rokotteet. Minulla on erittäin heikot keuhkot ja krooninen tulehdus. Ei mennyt virus keuhkoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnksi ei kaikki saa sykäriä! Mutta meillä on varmaa jotka ei ole ottanut piikkiä! Poikkeukset vahvistaa säännön!

   Poista
 2. Huomenta Klasu. Sunnuntain Joululaulukonsertista selvitty vastä tänään. Lieneekö Karonkolla siihen syynsä. Nukuin 12 tuntia. Vanha sanontahan on, että Ilotyttöä sitä vasta koitellaan, mutta kyllä Trump vetää nyt pidemmän korren. Kun mies vois lähteä vaikka ulkomaille elelemään elämäänsä, niin ei, vaan taistelee maansa puolesta. Kunpa täälläkin olisi samanlaisia Patriootteja.

  VastaaPoista
 3. Oisko muuten niin, että Alienit olis rakentanut noita juttuja. Elisan viihdekanavan pakettiin kuuluu Historia-kanava josa on myös maapallon ulkopuolista elämää koskeva sarja. Mielenkiitoinen sarja, missä noita asioita pohtii melkoinen asiantuntijaryhmä :)

  VastaaPoista
 4. Tuliko muille tässä videossa välillä mainoksia?? Minulle tuli ja aika paljon. Eli monesti video katkesi mainoksiin 😰😰😰

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä nyt kokeillaan erillaisia videoalustoja. Tämä on muuten hyvä, mutta täällä Daily Motionissa näitä mainoksia ei edes saanut pois kytkettyä.

   Poista
 5. MIEHET EI VOI OLLA LESBOJA! JA TRANSU NAINEN ON MIES EDELLEEN! JA TRANSU MIES ON NAINEN EDELLEEN! tuliko selväksi idiootti suvakki.

  VastaaPoista
 6. ei noita perun kuvioita ihminen ole tehnyt

  VastaaPoista
 7. Etkö huomannut viimeistä uutista Venäjältä ,missä annettiin laki kirjastoille, polttaa ne kirjat jotka edistää tätä seksuaalista kieroutumaa ? Eikö ole hyvä ? Koko Eurooppa ylistää kieroutuneisuutta. Ukraina kärkipäässä !?

  VastaaPoista
 8. Itse en ottanut yhtään korona piikkiä. Täytyy vain rukoilla ettei lähipiirissä kukaan kupsahda. Itse olin ainut lähipiirissä kuka ei ottanut piikkejä. Ottamatta oleminen oli helppoa, kun olen aina ollut määräyksien ja viranomaisohjausta vastaan. Vähän meinasi tulla ulkopuolinen olo, kun muut oli kiimassa piikkeihin.

  VastaaPoista
 9. Hi Klaus täältä toiselta puolelta isoa vettä katselin ohjelmaasi tänään,ohjelma katkaistiin joka kahden minuutin päästä mainosten takia ,tapahtuukohan se muuallakin kun täällä canadassa.

  VastaaPoista