torstai 22. joulukuuta 2022

AAMUKATSAUS MAAILMALTA #221222

 

10 kommenttia:

 1. Huomenta Klasu. Ostettiin Leningradista aikoinaan vieheitä roppakaupalla kun maksoivat kopeekan kappale. No mitä tapahtui muutaman kalastuskerran jälkeen? Ne ruostuivat, eikä niillä enää mitään kalaa saanut. Mormuskat olivat sentään ihan ok.

  VastaaPoista
 2. Bitchutesta ei löydy mitään hakusanalla operaatiokeskus voitko laittaa suoran linkin

  VastaaPoista
 3. Suosittelen liekinheittimiä poliisille. Loppuu riehuminen:)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Täytyy sanoa, että tämä alusta on huono, kun kirjoitat viestin, niin yhteys katkeaa, ja pitää etsiä taas missä kohtaa video oli menossa. Vai johtuuko osaamattomuudesta?

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. kyllä ne perkeleen viranomaiset koittaa kaikkensa pelotella ihmisiä viruksilla

  VastaaPoista
 8. Miksi olet niin yhtä pataa Bidenin kanssa Ukraina asiassa ,eihän paha muutu hyväksi jos on paha . Katsoitko Positv lähetyksen N.52 ,siinähän se amerikkailen sotapäällikkö sanoi mm. ettei Amerikassa ole ollut v. 1945 yhtään Presitenttiä joka ei haluaisi neuvotella ja etsiä rauhaa ,paitsi Biden ja häntä sinä fanitat Ukraina asiassa ? Olen myös uskossa ja totean ,että totisesti paha hallitsee Bideniä .Hyvä tehdään pahaksi ja paha hyväksi myös Ukrainan sota asiassa.

  VastaaPoista
 9. Jaha - meni Rubleen - ei voi katsoa koneessaan. Viimeo oli paras, Bitchute toiseksi paras - Rumble ei näy.

  VastaaPoista
 10. Hyvää huomenta Klaus,syy Kiinan tilanteeseen johtuu ,he käyttivät Kiinassa tehtyä rokotetta ,jonka he huomasivat nyt tehottomaksi.Veritaksen mukaan ovat tilanneet pfizer ltä oikeita rokotteita.

  VastaaPoista